top of page
Search
  • Torben Fahrenholz

ARE YOU OUR NEW COLLEAGUE?About the job!

ENCOMA søger en proaktiv, højt motiveret, og løsningsorienteret IT-konsulent, som kan blive en del af et veletableret team. Som en del af vores leveranceteam, skal du hjælpe vores kunder med at installere og ibrugtage Kofax- eller Hyland produkter indenfor elektronisk dokumenthåndterings-området.


Du vil på daglig basis sparre med teamet, blive udfordret og opnå indsigt i en masse forskellige teknologier bland andet OCR, AI, Cloud services, compliant arkiv, Sharepoint og Jira Service Management mm. Du kommer også til at deltage i den løbende kontakt med kunderne i form af forskellige opgaver indenfor drift og support. Grundlæggende kendskab til Enterprise IT, applikationsdrift og generel forretningsforståelse inden for finansiel dokumentbehandling er en fordel. Vi agerer i et konkurrencepræget marked med høje faglige krav og spændende arbejdsopgaver. Vi og vores kunder sætter bogstaveligt talt høj pris på driftssikre løsninger og god kommunikation!


Hos os bliver du en del af Danmarks stærkeste hold inden for løsninger med speciale i Kofax og arkiveringssystemer fra Saperion, OpenText og Hyland. Kvalifikationer: Vi forestiller os, at du har en relevant IT-uddannelse. Du behøver ikke nødvendigvis have en specialiseret teknisk viden indenfor finansielle forretnings-processer eller OCR, men det er vigtigt, at du har interesse for emnet og kan sætte dig i kundens behov. Som person er du:

  • Teamplayer

  • Selvkørende og selvstændig

  • Dansk og Engelsk talende og skrivende

  • Fyldt af godt humør

  • God til at samarbejde

  • Ansvarsbevidst og interesseret i at gøre en forskel

Kontakt ENCOMA, hvis du er interesseret - vi glæder os til at hilse på dig.

35 views0 comments

Comments


bottom of page