top of page
Search
  • Torben Fahrenholz

TESTIMONIAL (DANISH): NIC. CHRISTIANSEN GRUPPEN ARE USING KOFAX AP ESSENTIALS.

Updated: Jun 15, 2023Nic. Christiansen Gruppen i Kolding har på kun 4 måneder opnået imponerende resultater ved modtagelsen og valideringen af deres kreditorfakturaer.


”I vores administrationsafdeling i Kolding modtager vi ca. 100.000 fakturaer om året fordelt på 14 selskaber rundt i Norden. Det daglige arbejde med at sikre optimal kvalitet af de ønskede fakturainformationer, som sendes til godkendelse i organisationen, belaster afdelingen med kun 2 timer om dagen” fortæller Group Finance Manager Steffen T. Schultz


”Cloud løsningen Kofax AP Essentials har vist sig at være en intuitiv let løsning for vores medarbejdere, så tiden pr. fakturavalidering er reduceret betydeligt og samtidig er kvaliteten forbedret markant. Vi modtager både papir-, pdf- og xml-fakturaer, som alle underlægges samme valideringskontrol. Takket være analyseværktøjet kan vi identificere flaskehalse og løbende optimere kvaliteten og hastigheden.


Fra december 2022 til marts 2023 er tolkningen v.hj.a. løsningens AI teknologi blevet forbedret måned for måned. Tallene for marts viser, at ud af 7.500 modtagne fakturaer er næsten 50% håndteret fuldt automatisk. Den manuelle proces har været delt med 47%, hvor vores ønskede valideringer har anvist mulige justeringer korrekt. Kun de sidste 3%, har krævet manuel korrektion af data.” fortsætter Steffen T. Schultz.


”Vi har kun godt at sige om AP Essentials, som har givet os de fordele vi forventede ved at flytte vores fakturamodtagelse op i en public cloud løsning. Løsningen er absolut godkendt”.


Kort om Nic. Christiansen Gruppen:

Nic. Christiansen Gruppen er i dag en stærk spiller på det nordiske bilmarked med import-, retail- og finansieringsaktiviteter. Vi tænker langsigtet, og vi stræber efter at udvikle os selv, hinanden og branchen. Det gør vi bedst, når vi samarbejder om vores fælles mål: Moving Mobility & People.


Nic. Christiansen Gruppen opererer i 7 forskellige lande på tværs af Norden og Baltikum. Organisationen råder over cirka 800 medarbejdere og et netværk med over 150 kompetente forhandlere.


Læs mere på https://www.nc.dk/


Kort om ENCOMA:

Danmarks førende Kofax partner. Gennem 15 år har virksomheden opbygget kompetence til at rådgive og supportere alle typer af selskaber med digitalisering af deres finansielle processer og arkiveringsrutiner.


Alle AP Essentials kunder tilbydes hvert kvartal gratis webinarer for dels at sikre udbytte af produktets nye faciliteter og dels orientere om erfaringer på tværs mellem kunderne.


Læs mere på www.encoma.dk


Kort om Kofax AP Essentials:

OCR-løsningen tilbydes af Kofax, som en public cloudløsning med automatiske opdateringer og med AI-teknologi, som sikrer markedets højeste tolkningsgrad.


Løsningen kan v.hj.a. forskellige integrationsværktøjer integreres med alle markedets workflow- og ERP-løsninger.


I 2023 vil mere end 100 millioner fakturaer blive håndteret i løsningen.

13 views0 comments
bottom of page